Skip to main content

Salgskanaler og salgsselskaper

Salgskanaler

Vi arbeider med kjente nasjonale og internasjonale fagfolk innen kraftfeltet i alle våre markedsområder. Vårt partnerskapnettverk dekker alle større elgrossister, industribedrifter, nettverksoperatører og byggefirmaer.

Kontaktinformasjon om salg

Salgsselskaper

Reka Kabel har salgsselskaper i Sverige, Danmark, Norge, Estland og Russland. Våre nordiske datterselskaper styres fra Finland, og deres tekniske støtte, markedsføring og salgsstøttefunksjoner ligger i Finland.

Sverige har et lokalt salgsteam med tre selgere for lokale kunder. Salget i Danmark ledes av en lokal salgssjef. Våre kunder i Norge får hjelp av et lokalt salgsteam med to selgere.

Vårt Estiske datterselskap er del av den regionale organiseringen av de baltiske statene som ledes av en finsk salgsdirektør med en støtteorganisasjon i Finland. I tillegg representerer det litauiske selskapet Baltic Agency Service produktene til Reka Kabel i Latvia og Litauen.

St. Petersburg er hjembyen til Reka Cables LLC. Det lokale salgsteamet hjelper russiske kunder og CIS-kunder sammen med den finske salgsorganisasjonen. Teknisk støtte, salgsledelse og salgsstøttefunksjoner er i Finland.


Kontakt Reka Kabel Ab, Sverige

Kontakt Reka Kabel A/S, Danmark

Kontakt Reka Kabel AS, Norge