Infrastruktur

Utbygging av infrastruktur er nødvendig for å sikre et fungerende samfunn og gode transportforbindelser. Dette omfatter en lang rekke forskjellige anlegg der kabler og stabile strømnett er svært viktig.

Reka har et stort utvalg sikre og slitesterke strømkabler, mellomspenningskabler og brannsikre kabler for infrastrukturutbygging. Våre høykvalitetskabler er designet for å tåle store temperatursvingninger, minusgrader, fuktighet og UV-stråling. Når det kreves, kan Rekas mellomspenningskabler lages av spesialplast som er brannklassifisert, slik at de også kan installeres i tunneler og innemiljøer.

Under produksjonen bruker vi de beste råvarene og så miljøvennlige og resirkulerbare materialer som mulig. Alle våre kabler er tildelt det finske Nøkkelflagg-symbolet og produseres med grønn energi.

Are frakter elektrisitet til metrotunneler med kabler fra Reka

Selskapet Are Oy håndterer det elektriske installasjonsarbeidet ved Keilaniemi-stasjonen på West Metro-linjen i Helsingfors. Are har også ansvaret for prosjektledelsen av elinstallasjonsarbeidet. Det er beregnet at rundt 10 000 passasjerer på metroen vil bruke Keilaniemi-stasjonen hver dag. Are er også ansvarlig for elektroentreprisen for tunnelen på den neste 14 kilometer lange banen fra Ruoholahti til Matinkylä.

Vil du ha mer informasjon? Vi hjelper gjerne.