Om oss

Reka Cables Ltd er den største finskeide kabelprodusenten, som har vært i fremste rekke i kabelindustrien i mer enn 60 år. Vi leverer robuste kabelløsninger av høy standard for produksjon av fornybar energi, nettverksanlegg, industrien samt bolig- og kontorbygg. Alle våre tre produksjonsanlegg ligger i Finland: i Hyvinkää, Keuruu og Riihimäki.

Reka Cables har rundt 260 ansatte fagfolk. Vi investerer aktivt i arbeidsmiljø, bedriftshelse og velvære. Rettferdig og lik behandling av de ansatte er viktig for oss.

Vi er et pålitelig selskap med en global tankegang der produksjonen er basert på de beste materialene og kabelstandardene. I tillegg til Finland, er våre viktigste markeder Norden og Baltikum samt Russland. Vi har datterselskaper i Sverige, Danmark, Norge og Russland.

Til beste for våre kunder og miljøet

Alle Reka-kabler produseres med grønn energi, og vi tar stadig grep for å forbedre energieffektiviteten i selskapet. Vi leverer ikke kabler til nye kraftverk basert på fossil drivstoff.

Vi vil være den beste partneren ved å tilby robuste produkter for krevende forhold.  Vi utvikler og evaluerer vår virksomhet for å forbedre våre kunders hverdag. Vi investerer i kvalitet i våre anskaffelser, tjenester, drift og produkter.

Hjørnesteinen i Reka Cables’ strategi er Rekas verdier: kundefokus, pålitelighet og lagånd.

Vårt verdiforslag er å produsere de beste kablene på markedet og levere dem raskt og punktlig. Kunden er alltid i sentrum i vår virksomhet.

260 fagfolk jobber for Reka Kabel
3 produksjonsanlegg i Finland
omsetning på EUR 111 millioner i 2020
virksomhet i 6 land

Reka Group

Reka Cables er en del av Reka Industrial Group. Som et industrielt familieeid selskap, forplikter Reka Industrial seg til å utvikle ytelsen og bærekraften til sine selskaper. Gjennom gruppens selskaper er Reka Industrial involvert i forvandlingen av energi- og bilindustrien. Reka Industrials klasse B-aksjer er notert på Nasdaq Helsinki. Et annet selskap i gruppen er Reka Rubber, som er en av de ledende leverandører av tekniske gummiprodukter i Nord-Europa.