Nettverksbygging

Ved å bygge kraftnett som er mer motstandsdyktige mot ekstremvær og krevende forhold, sørger vi for at samfunnet opprettholder driftskapasiteten også i fremtiden.

Bruken av mellom- og høyspenningskabler muliggjør kraftnett under bakken, som er en pålitelig måte å unngå strømbrudd og svikt forårsaket av uvær, for eksempel. Store temperatursvingninger, minusgrader, UV-stråling og fuktighet stiller høye krav til kvaliteten og egenskapene til underjordiske kabler som brukes i nettverksutbygging.

Reka designer og produserer mellom- og høyspenningskabler nødvendig for bygging av værbestandige distribusjons- og overføringsnett. De svært pålitelige mellomspenningskablene brukes i industrien, kraftproduksjon, overføring og distribusjon, ved vindparker og i infrastruktur for offentlig transport. Høyspenningskabler brukes til å bygge kommunale og urbane nett og til å forbedre påliteligheten til nett.

Når det kreves, kan Rekas mellom- og høyspenningskabler lages av spesialplast som er brannklassifisert, slik at de også kan installeres i tunneler og innemiljøer.

Alle Rekas er designet, testet og produsert i Finland med grønn energi. Det store produktutvalget inkluderer også kabler som er egnet for legging med kabelplog.

Vil du ha mer informasjon? Vi hjelper gjerne.