Nettverksbygging

Ved å bygge kraftnett som er mer motstandsdyktige mot ekstremvær og krevende forhold, sørger vi for at samfunnet opprettholder driftskapasiteten også i fremtiden.

Bruken av mellom- og høyspenningskabler muliggjør kraftnett under bakken, som er en pålitelig måte å unngå strømbrudd og svikt forårsaket av uvær, for eksempel. Store temperatursvingninger, minusgrader, UV-stråling og fuktighet stiller høye krav til kvaliteten og egenskapene til underjordiske kabler som brukes i nettverksutbygging.

Reka designer og produserer mellom- og høyspenningskabler nødvendig for bygging av værbestandige distribusjons- og overføringsnett. De svært pålitelige mellomspenningskablene brukes i industrien, kraftproduksjon, overføring og distribusjon, ved vindparker og i infrastruktur for offentlig transport. Høyspenningskabler brukes til å bygge kommunale og urbane nett og til å forbedre påliteligheten til nett.

Når det kreves, kan Rekas mellom- og høyspenningskabler lages av spesialplast som er brannklassifisert, slik at de også kan installeres i tunneler og innemiljøer.

Alle Rekas er designet, testet og produsert i Finland med grønn energi. Det store produktutvalget inkluderer også kabler som er egnet for legging med kabelplog.

Vil du ha mer informasjon? Vi hjelper gjerne.

Form 434352502 to be rendered here.