Billading

Andelen hybrid- og elbiler på veiene vokser raskt, som sammen med en økende miljøbevissthet fremskynder utbyggingen av ladeinfrastruktur. Reka har egnede kabelprodukter for elektrifiseringen av offentlig ladepunkter samt ladepunkter for borettslag, bedrifter og husholdninger.

Reka leverer lav- og mellomspennings jordkabler med glimrende installeringsegenskaper, samt halogenfrie installasjonskabler som enkelt håndterer strømforsyningen til ladestasjoner og ladepunkter. Alle Reks cabler lages av høykvalitetsmaterialer og tåler langvarig bruk. Kvaliteten til våre produkter spiller en viktig rolle i driftssikkerheten, sikkerheten og levetiden til ladestasjoner. Alle våre kabler er tildelt det finske Nøkkelflagg-symbolet og produseres med grønn energi.

 

Rekas kabler sørger for strømtilførselen til ladestasjoner for biler i borettslag

Den pågående overgangen til el-biler har også skapt liv og røre i borettslagene. «Nå har jeg ca. tjue anbud på bordet mitt, og jeg vet at det vil komme like mange til fra borettslag som nå jobber med akkurat det samme», sier arbeidsleder i Enersense, Tatu Vattulainen. Et av prosjektene deres er As Oy Hietalahden Helmi i Helsingfors, hvor ladestasjonene er ferdig installert og tatt i bruk av beboerne.

Vil du ha mer informasjon? Vi hjelper gjerne.