Vi presenterer PFXP LX Lite – en kabel for enklere installasjoner

Reka Kabel introduserer en ny installasjonskabel til det norske markedet. PFXP LX Lite er en ekstremt installasjonsvennlig installasjonskabel som gjør kabelinstallasjonen enkel, rask og sikker.
Reka Kabel investerer sterkt i produktutvikling. Vi søker hele tiden å tjene kundene våre ved å gi dem de beste produktene og løsningene.

Ved utforming av installasjonskablene våre fokuserer vi spesielt på sikkerhet og installasjonsvennlighet. 

Vi vil at installasjonsprosessen skal være så rask og enkel som mulig. Dette sparer både tid og penger for våre kunder. 


PFXP LX Lite promo pictureDen nye PFXP LX Lite har materialer av høy kvalitet og en lett konstruksjon som gjør den enkel å bøye og håndtere. Den er ekstremt enkel og rask å avisolere. Disse gode håndteringskvalitetene gjør installatørens arbeid betydelig raskere og enklere.

PFXP LX Lite er fullstendig UV-beskyttet: både ytterkappen og lederisolasjon er laget av UV-bestandige materialer. Dette betyr raskere installasjoner, da det ikke er behov for separate beskyttelseshylser når kabelen eksponeres for direkte sollys, dvs. i overflate- eller belysningsinstallasjoner.
 
Utelatelsen av dette ekstra trinnet i installasjonsprosessen reduserer også risikoen for feilkobling, noe som gjør den tryggere for både installatøren og sluttbrukerne.

PFXP LX Lite er godkjent i CPR-klasse Eca. Det er et utmerket valg for alle standard innendørs og utendørs installasjoner.

 

Les mer: https://www.rekakabel.no/installasjonskabler/standard-installasjonskabler/pfxp-lx-lite-installasjonskabel