Skip to main content

Installasjonskabler

PVC-materialene som brukes i Reko installasjonskabler har utmerkede installasjonsegenskaper og lang levetid. Installasjonskabler sprer ikke brann. De blyfrie PVC-forbindelsene er sikre under normale driftsforhold. Takket være de balanserte installasjons- og driftsegenskapene, er disse høykvalitetskablene utmerket i vanlig bruk.

Antall bruksområder hvor installasjonskabler eller -ledninger kan brukes, har økt. De nye bruksområdene inkluderer rørløs installasjon og rørinstallerte PFXP. På grunn av stadig flere bruksområder, er det viktig å alltid bruke installasjonskabler som oppfyller alle krav.

Reko installasjonskabler er også tilgjengelig uten halogen under merket Rekoclean. Det er for tiden større etterspørsel etter halogenfrie kabler til bruk i installasjoner. Nye bruksområder inkluderer sykehus og andre behandlingsanlegg hvor bruk av halogenfritt installasjonsutstyr gir store fordeler i tilfelle brann.

Materialene som brukes i halogenfrie kabler er enkle å resirkulere, og inneholder ikke PVC. Disse kablene genererer bare litt røyk og sprer ikke brann, verken individuelt eller i bunter.