Skip to main content

Styre- og instrumenteringskabler

Styrekabler fra Reka Kabel er egnet for faste installasjoner innendørs og utendørs. Dette er høykvalitetskabler egnet for vanlig bruk, og inneholder blyfrie PVC-forbindelser.

Styrekabler er også tilgjengelig uten halogen under merket Rekoclean. Halogenfrie styrekabler genererer bare litt røyk i tilfelle brann, og sprer ikke brann når brukt i bunter. Det er for tiden større etterspørsel etter halogenfrie kabler til bruk i installasjoner. Nye bruksområder inkluderer sykehus og andre behandlingsanlegg hvor bruk av halogenfritt installasjonsutstyr gir store fordeler i tilfelle brann. Nye standarder stiller også større krav til bruk av halogenfrie forbindelser.

Halogenfrie instrumenteringskabler er egnet for faste installasjoner innendørs og utendørs. Instrumenteringskabler brukes for dataoverføring i automasjons-, instrumenterings- og prosesstyringssystemer, samt i signal- og overvåkingssystemer.

Alle våre instrumenteringskabler er halogenfrie. Materialene som brukes i halogenfrie instrumenteringskabler er enkle å resirkulere, og inneholder ikke PVC. Disse kablene genererer bare litt røyk og sprer ikke brann, verken individuelt eller i bunter. Vi anbefaler å bruke halogenfrie instrumenteringskabler brukes i områder med mange mennesker og hvor evakuering er vanskelig. Disse inkluderer barnehager, skoler, sykehjem, restauranter og offentlige bygninger.